Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV
Aktualno Partnerji

Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV

Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV

Že od prihoda televizije v devetnajstih letih se je izkazalo, da je prav televizija ena izmed najboljših možnosti za zagotavljanje zabave družinam po vsem svetu. Pretekla desetletja so televiziji dala različne oblike in velikosti. TV aparati so postajali vedno boljši, so videti bolj kompaktni in se ponašajo z vedno več dodatnimi funkcijami. V gospodinjstvih je bil televizor, že od samega prihoda na tržišče, stalni spremljevalec. Tudi po tem, ko so pametni telefoni in računalniki postali “pametni”, in omogočajo prenos televizijskih programov neposredno v takšne naprave preko spleta, so televizorji uspešno ohranili svoj pomemben položaj. Kljub temu še vedno držijo primat na tem področju. S prihodom naprednih tehnologij, kot je IPTV, pa je to še lažje. Med vsemi ponudniki storitev, so med njimi tudi takšni, ki še posebej pozorno skrbijo za svoje uporabnike, zato priporočam, da zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV.

Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV
Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV…
Kaj kažejo študije o televiziji?

Študije kažejo, da kar 78% Evropejcev vsak dan gleda televizijo. Pri čemer skoraj vsak posameznik gleda televizijo več kot 2 uri na dan. Ti podatki postavljajo televizijo na najvišji položaj v smislu najljubših dejavnosti za prosti čas v Evropi. Postavljajo jo tudi pred poslušanje glasbe z 71%, branje pri 58% in celo brskanje po internetu s 44%. Zelo nizek delež Evropejcev (približno 4%) trdi, da nikoli ne gledajo televizije. Med temi jih ogromno, kar 90%, TV gleda z namenom, da pridobijo informacije. Zelo visok odstotek prebivalstva televizijo uporablja za zabavo, natančneje 85%. 71% evropskih državljanov trdi, da je televizija vir za preživljanje prostega časa. Med vsemi vprašanimi je kar 16% takšnih, ki ji televizija pritegne tako zelo, da trdijo, da se med ogledom svoje priljubljene vsebine, ne odzovejo na telefon.

Televizija ni nujno nekaj, kar ljudje gledajo sami, ali pa strogo samo z zakonci ali družino. Tudi družabna srečanja se pogosto vrtijo okoli televizije. Zlasti se to dogaja med nogometno sezono. Ljudje se pogosto odločamo tudi za ogled filmov, skupaj s svojimi prijatelji. Predvsem moški (40%) in pa mlade ženske (50%), raje gledajo televizijo s svojimi prijatelji. Običajno imajo družine večjo težnjo k gledanju televizije, ko so njihovi otroci še mlajši.

Svet postaja pametnejši

Pridobljeni podatki prinašajo en glavni sklep: ne glede na to, kako velik je tehnološki napredek, dobra stara televizija ostaja. Je pa prišlo do velikih sprememb v televizijski tehnologiji s prihodom  IPTV. Ta pričenja zamenjevati tradicionalni način prenosa preko kabelskega omrežja. Svet pa je postal pametnejši tudi s prihodom Smart TV* in HDTV*.

Ker se več in več ljudi, namesto za tradicionalno naročnino ponudnikov televizijskih storitev, odloča za IPTV, je postalo obvezno, da ponudniki storitev iščejo inovativnost. Revolucija na področju televizije se je pričela s prihodom IPTV.  Zapolnite svoj prosti čas z uporabo storitev Nevron IPTV, kajti prav IPTV je prihodnost.