Aktualno Partnerji

Zakaj izbrati laserske igre za praznovanje rojstnega dne?

Se sprašujete, kaj so to laserske igre? Kako to izgleda? Je primerno za vse starosti? Od katerih let dalje jih je možno igrati? So nevarne? Kako izgleda rojstni dan? Kako dolgo traja? Če se vam je pojavilo katero izmed zgornjih vprašanj, vas vabimo, da si preberete spodnji članek.

Kaj so laserske igre?

Gre za igre, ki so popolnoma nenevarne, saj igralci uporabljajo taggerje, to so posebne puške, ki pa ne izstreljujejo fizičnih izstrelkov, temveč zgolj laserske žarke, ki so popolnoma neboleči. Vsak igralec nosi na glavi poseben trak, s senzorji, ki te laserske žarke zaznavajo. Ko te nekdo zadene, ti senzor zavibrira in začne utripati. Tako veš, da si zadet. Igro lahko popestrijo tudi drugi pripomočki, kot recimo razne »granate«. Igro se igra v dveh enakovrednih ekipah. Cilj igre pa je, da ena skupina zavzame zastavico, ki je na sredini igralnega polja ter jo zadrži za nekaj minut, ob tem pa se brani pred nasprotniki.

Laser tag se lahko igra tako na zunanjem kot tudi na notranjem poligonu. Zunanji poligon se nahaja ob Ižanski cesti, zunaj v naravi. Notranji poligon pa se nahaja na Kranjčevi ulici 20. Oba poligona sta razgibana, saj vsebujeta različne ovire, za katerimi se otroci lahko skrivajo in ciljajo iz zasede. Dobro je, da pridete približno 10 minut pred začetkom vašega termina, da se pripravite in lahko točno začnete z igrami. Laser tag je primeren za vse starosti, že od 7. leta naprej. Seveda prilagodimo laserske igre starosti, tako namreč poznamo laser tag za otroke (od 7. leta dalje), laser tag za najstnike (od 12. leta dalje) ter laser tag, ki je primeren za odrasle (od 16. leta dalje).

Kako izgleda praznovanje rojstnega dne?

Praznovanje rojstnega dne je možno že od 6. leta starosti dalje. Pri 6. letu lahko pri nas igrajo nerf igre, od 7. leta dalje pa tudi ostale igre. Nudimo več različnih iger, ki jih otroci lahko igrajo na rojstnem dnevu, in sicer laser tag, nerf, nerf rival,  paintball, vse to pa lahko igrajo na notranjem ali pa zunanjem poligonu. Prednost zunanjega poligona je ta, da je igralna površina večja, prednost notranjega poligona pa je ta, da se lahko igre igra v vsakem vremenu.

Vaš termin lahko rezervirate kar sami, na naši spletni strani, kjer izberete vam primeren termin za rojstni dan. V naprej izberete tudi igro, ki jo bodo otroci igrali. Paziti je potrebno le, da pridete na pravo lokacijo, saj sta zunanji in notranji poligon na različnih lokacijah. Dobro je še, da pridete 10 minut pred začetkom termina. Nato otroke sprejme naš animator, ki je z otroci ves čas, vse do pogostitve. Po končanih igrah vam namreč nudimo še pogostitveni prostor, vendar naš animator takrat ni več prisoten. Med igrami naredimo tudi krajše premore, da lahko otroci naredijo kakšen požirek vode in da si odpočijejo. Največje število udeleženih otrok je 30. Cena rojstnega dne je že od 200 evrov, na skupino otrok.

Zakaj izbrati laser tag  za rojstni dan:

 • Nenevarna in neboleča igra.
 • Primerno že za otroke od 7. leta dalje.
 • Cilj igre je sodelovanje in zabava, ne toliko tekmovanje.
 • Lahko igrate na notranjem in zunanjem poligonu.
 • Dostopna cena in odlična ponudba.
 • Uporaba nove tehnologije.
 • Igra, ki spodbuja taktičnost, hitrost ter spretnost.
 • Nova izkušnja.
 • Inovativen, adrenalinski in pustolovski rojstni dan.
 • Otroci so ves čas v igri, saj ni metkov, ki bi bili omejeni.
 • Otrokom boste pričarali nepozaben rojstni dan.

V zgornjem članku ste si lahko prebrali, kaj so laserske igre, kako izgleda rojstni dan, zakaj izbrati ravno laserske igre (laser tag) na praznovanju rojstnega dne in še mnogo več. V primeru kakršnihkoli vprašanj pa nam lahko pišete, ali pa si več preberete na naši spletni strani.