Ekipa

Infostolp.com je agencija, specializirana za razvoj in produkcijo komunikacijskih poti v okviru interaktivnih spletnih medijev. Naše poslanstvo je produkcija odličnih produktov, ki naročnikom omogočajo samostojno razvijanje in vzdrževanje spletnih rešitev, nadgrajenih z odličnim in uporabnikom prijaznim designom.

Poleg primarne usmeritve oddelka, ki je spletna in multimedijska produkcija, le to nadgrajujemo z načrtovanjem in izvajanjem spletnih oglaševalskih akcij, svetovanjem na področju novih medijev ter izobraževalnimi programi.

Tako zaokrožujemo storitve v edinstveno celoto, ki strankam omogoča popolno izkoriščanje potenciala novih medijev.

Nadgradnja spletnega komuniciranja

Del produkcije  predstavljajo spletni informacijski sistemi, oziroma CRM rešitve, ki podjetjem omogočajo drugačno in bolj fleksibilno upravljanje odnosov s kupci. Te rešitve v zadnjem času predstavljajo velik odstotek našega dela. Razvoj metodologij in produktov na tem področju pa nam omogoča, da funkcijo interneta razširimo in podjetjem omogočimo drug nivo rabe tega medija.

Znanja

Kombinacija in večplastnost znanj, tako na področju informacijskih tehnoogij, kot tudi znanj na področju oglaševanja nam omogoča, da imajo naši naročniki predvideno prednost. Prednost, ki jo lahko izkoristijo danes.

Tako v oddelku prihaja do sinergije znanj med več tipi strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju novih medijev, kot tudi klasičnih komunikacijskih mostov.  Poleg zaposlenih v oddelku, redno sodelujemo z več kot 20-timi zunanjimi sodelavci, ki uspešno dopolnjujejo in zaokrožajo krog znanj, potrebnih za uspešno izvedbo vaših projektov.

Pametno – predani svojemu delu.

Iz našega bloga:

 7 najboljših člankov iz leta 2022